fbpx

Verwarming

ATS is gespecialiseerd in onderhoud en plaatsing van:

Herstelling

Wij herstellen waar mogelijk uw niet naar behoren functionerende of defecte toestellen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier op deze site. Onze eigen hersteldienst meldt zich zo spoedig mogelijk hetzij via e-mail, hetzij telefonisch. Bij dringende zaken kunt u vanzelfsprekend ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen, tel.: 011 36 20 20.

Onderhoud

Voor het jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud van uw verwarmingstoestel kunt u ook bij ons terecht. Het onderhoud wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Er wordt altijd een verbrandingsattest afgeleverd. Hierdoor blijft u op de hoogte van het rendement van uw verwarmingstoestel, u vermijdt onnodige storingen en u voldoet aan de huidige wetgeving.

Plaatsing

Met de almaar stijgende energiekosten is het vaak de moeite waard om tot de aanschaf van een energiezuiniger verwarmingstoestel over te gaan. De ontwikkelingen op dat gebied hebben de laatste jaren een grote vlucht genomen. U zult versteld staan van de relatief korte terugverdientijd van uw investering. Als voorbeeld geven we de nieuwe generatie condensatietoestellen van Vaillant, die een zeer hoog rendement hebben. Een niet onbelangrijke bijkomstigheid is dat een zuiniger toestel in de meeste gevallen ook een lagere co2 uitstoot heeft en dat is dan weer goed voor ons milieu... Laat ons voor u een geheel vrijblijvende berekening maken op basis van wensen en mogelijkheden.

Interesse? Vraag uw offerte aan.
Atmovit Vke Unistor Vih
EcoTEC Exclusiv Scene 600 400
Szene 5001
Whbnc05 1241 03